Cat Fish Fillet

INGREDIENTES

  • 8 ounces catfish fillets
  • 2 ounces white wine
  • 1 tablespoon fresh lemon juice
  • 1 teaspoon corn oil
  • 1 tomato diced
  • 2 green onions chopped
  • 1/4 cup yellow bell pepper diced
  • 1 clove garlic crushed
  • 4 ounces tomato juice
  • 1 teaspoon cornstarch
  • 1 lemon quartered

    Modo de fazer:

    • Marinate fish in white wine and lemon juice 15 minutes then remove fish and set aside.
    • Heat oil over medium high heat then add tomatoes, onions, bell pepper and garlic then sauté 5 minutes.
    • Add tomato juice and bring to a low simmer stirring constantly.
    • Add cornstarch and stir until mixture begins to thicken.
    • In separate sauté pan place marinated fish and cover with hot sauce then return to heat and simmer 10 minutes longer.
    • Garnish with lemon wedge.
Anúncios

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair / Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair / Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair / Alterar )

Foto do Google+

Você está comentando utilizando sua conta Google+. Sair / Alterar )

Conectando a %s